MEDIA Awards ‘2021: VIP Media получи наградата за най-добра дигитална медийна компания

VIP Media получи наградата в категория дигитални медийни компании. Това се случи по време на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2021. Те се проведоха за десети път, в Музей-галерия АНЕЛ в София, като това съвпадна и с 15-ия рожден ден на организаторите ВИП Комюникейшън.

VIP Media изказва своята благодарност за полученото признание и ще продължи усилията си в посока на предоставяне на полезно и богато сегментирано съдържание.

Награди бяха връчени също на медиите и журналистите Гергана Маринова, Васко Мавриков, Неделя Щонова, Георги Крумов и Телевизия Туризъм, Мира Добрева, Диана Радева, Гергана Найденова, Виктор Касъмов и Балканика ТВ, Елисавета Сачанска, Григори Недялков, Агент Иван Тенев, Мария Дамянова, Светослава Рудолф и други.

Церемонията беше уважена от редица звездни гости. Сред тях бяха знакови артиски от българската музикална сцена като Иван Иванов от група Кукери, Кристина Димитрова, Джина Иванова от Трамвай № 5, Диана Дафова, Цвети Радойчева и Мартина Иванова.

Почетни награди бяха дадени и за телевизионните водещи Милен Цветков, загинал преди година в трагичен инцидент, и Георги Коритаров. Приза за Милен Цветков прие 9-годишният му син Боян Цветков, който категорично заяви: „Няма да ставам журналист като моя баща”. Наградата от името на Георги Коритаров прие директора на дирекция “Новини” в телевизия Европа Кристина Абаджиева.

По време на благотворителната кауза, включена по време на събитието, бяха събрани средства в помощ на нова детска градина, намираща се близо до Скопие. Събрана сума ще бъде използвана, за да се осигурят пързалки и люлки за децата.

Каузата подкрепи политическият репортер и редактор Милена Минчева, която влезе в ролята на художник и предостави свои картини за благотворителен търг.

Благотворителната кауза на церемонията подкрепя нова детска градина близо до столицата на РС Македония – Скопие, която се изгражда с дарения. Ще бъдат закупени люлки и пързалки за двора на детската градина.

В подкрепа на каузата с ново амплоа – художник, бе политическият репортер и редактор Милена Минчева. Нейни картини бяха включени в благотворителната вечер. Произведението ѝ “Венеция” беше закупено от издателя на група интернет медии Радостина Минчева.

Патриция Кирилова и Дончо Георгиев и агенцията, на която са управляващи съдружници VIP COMMUNICATION, са носители на почетни награди и дипломи.

Освен медийните награди Media Awards, тяхно дело са и годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards, Националните Медицински Награди, Балканските награди за Туристическа Индустрия, Балканските Бизнес Награди и Черноморските Оскари.

Десетото издания на MEDIA Awards 2021 беше подкрепено от генералия спонсор СПА КОМПЛЕКС ОРФЕЙ, както и от златния спонсор New Revital.

Партньорите на организаторите се погрижиха и за подаръците и наградите на отличените.

Още...

Най-четени