V I P Media

VIP MEDIA е името на група от дигитални медийни издания, чиито уеб дизайн е идентичен, с цел разпознаваемост и лекота за ползване.

Издател е “ВИВА ЕФИР” ЕООД – дигитална продуцентска компания.

От 2011 г. развива дейност и като политематична дигитална медийна компания, с детайлно сeгментирана по интереси аудитория, чрез тематичните уеб издания и социални канали, насочени към всяка една от потребителските групи.

Интернет изданията са сегментирани чрез приоритетно информационно съдържание в различни доминиращи за обществото теми, но поддържат и идентични новинарски, развлекателни и събитийни рубрики.

СИНЕРГИЯ

Информационната дигитална система генерира таргет групи с характерни интереси. Обединени под единно управление, те изграждат медийна група, която е подходяща за информационно разпространение, инвестиране в съдържание и рекламна комуникация, маркетинг чрез съдържание, инфлуенсър маркетинг и концентриран маркетинг със значителен брой потребители.

МАРКЕТИНГ

Създаваме и разпространяваме съдържание. Маркетингът чрез съдържание дава най-ефективни резултати. Притежаваме собствени издания. Развиваме собствени фейсбук страници и групи с различна тематика. 

Компанията не толерира зрелищността и информационния хаос, присъщи на мащабни интернет сайтове, препълвани ежедневно с текстове, които са създавани и разпространявани на всяка цена и по всякакъв начин.

V I P  Media се разграничава от нестойностното генериране на трафик със зрелищни провокативни заглавия, целящи емоционална манипулация (кликбейтове – заглавия-примамка за кликове, която цели генерирането на приходи от онлайн реклама, правейки компромис с качеството и точността на предоставяната информация). За изданията не се използват програмни кодове с цел отчитане на висока, нереална или ненужна посещаемост и активност.

Отношенията на агенцията с бизнес партньорите и потребителите си – респективно дигиталните услуги, които предлага и информационния комфорт на читателите – се изграждат на ясно дефинирани принципи.

Високо се цени стойността и времето на всеки потребител или партньор и поради това се предлага ефективността на не многото, а подходящите читатели и не многото, но подходящата информация, презентация, ревюта и реклами.

Не се поддържат реклами от Гугъл. Банер рекламите са на разположение само за контрагенти на агенцията и не се предлагат на рекламния пазар.

С редица интернет медии работим чрез партньорски взаимоотношения.

Работим с агенции, маркетолози, предприемачи, собственици на малък и среден бизнес, мениджъри, фрийлансъри.

Интернет изданията на VIP Media